Menu

Day: August 17, 2022

KASH vëren se mesazhet e Sekretarit Stoltenberg janë një sinjal i qartë dhe kuptimplotë për këdo që synon të provokojë skenare destabilizues për Kosovën dhe rajonin tonë.

Tiranë, 17 Gusht 2022 Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë (KASH), përshëndet takimet e sotme të zhvilluara mes Sekretarit të Përgjithshëm të NATO, me Kryeministrin e Republikës së Kosovës z.Albin Kurti dhe Presidentin e Republikës së Serbisë z.Aleksander Vuçiç, duke i paraprirë takimit të nesërm me BE. KASH vëren se mesazhet e Sekretarit Stoltenberg janë një sinjal […]

Read More