Menu

Month: August 2022

KASH përshëndet marrëveshjen e arritur sot ndërmjet Kosovës dhe Serbisë për heqjen e dokumenteve shtesë për hyrje-daljet ndërmjet dy vëndeve.

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë mirëpret arritjen e dakordësisë ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë, që në thelb është veçse zbatimi i Marrëveshjes së arritur në Bruksel në vitin 2011, sipas termave të rëna dakord nga palët asokohe. Tërheqja e Serbisë prej dokumenteve shoqëruese shtesë për kalimin kufitar, dhe e Kosovës nga përgjigja në […]

Read More

KASH vëren se mesazhet e Sekretarit Stoltenberg janë një sinjal i qartë dhe kuptimplotë për këdo që synon të provokojë skenare destabilizues për Kosovën dhe rajonin tonë.

Tiranë, 17 Gusht 2022 Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë (KASH), përshëndet takimet e sotme të zhvilluara mes Sekretarit të Përgjithshëm të NATO, me Kryeministrin e Republikës së Kosovës z.Albin Kurti dhe Presidentin e Republikës së Serbisë z.Aleksander Vuçiç, duke i paraprirë takimit të nesërm me BE. KASH vëren se mesazhet e Sekretarit Stoltenberg janë një sinjal […]

Read More