Menu

Day: February 24, 2022

Lufta nuk është paqe!

Tirane, 24 Shkurt 2022 Këshilli i Ambasadorve Shqiptarë dënon me forcë agresionin ushtarak dhe të paprovokuar të Rusisë ndaj Ukrainës. Ky sulm kundër integritetit territorial dhe sovranitetit të Ukrainës, që shkel ligjet ndërkombëtare dhe kërcënon jetët e miliona civilëve përbën rrezik të drejtpërdrejtë për sigurinë europiane dhe euroatlantike. Rusia duhet të ndalojë këtë agresion ushtarak […]

Read More