Menu

Day: February 15, 2021

Deklaratë e Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë mbi zgjedhjet e 14 shkurtit në Kosovë.

Tiranë, 15 Shkurt 2021 Zgjedhjet e 14 shkurtit në Kosovë dëshmuan edhe një herë se proceset demokratike janë në udhën e vet të mbarë. Populli i Kosovës votoi qetësisht, liderët politikë pranuan rezultatin  dhe  legjitimiteti i fituesve  tani kalon tek përgjegjësia për të justifikuar besimin e dhënë. LVV, si fituese e këtyre zgjedhjeve është përpara […]

Read More