Menu

Day: August 10, 2020

Mbi përgatitjet për bisedimet mbi një Marrëveshje Deti me Greqinë.

Tiranë, më 10 Gusht 2020 Nisur nga rëndësia dhe referenca e veçantë që ka për vendin tonë, Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë po ndjek me vëmendje dhe përparësi demarshet më të fundit intensive të diplomacisë greke lidhur me përcaktimin e Zonave Ekskluzive Ekonomike detare me disa vende. Së fundmi, më 6 Gusht ajo përfundoi negociatat për […]

Read More