Menu

Month: August 2020

Mbi përgatitjet për bisedimet mbi një Marrëveshje Deti me Greqinë.

Tiranë, më 10 Gusht 2020 Nisur nga rëndësia dhe referenca e veçantë që ka për vendin tonë, Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë po ndjek me vëmendje dhe përparësi demarshet më të fundit intensive të diplomacisë greke lidhur me përcaktimin e Zonave Ekskluzive Ekonomike detare me disa vende. Së fundmi, më 6 Gusht ajo përfundoi negociatat për […]

Read More

Deklaratë e Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë mbi shpërthimin tragjik në Bejrut.

Tirane, 6 Gusht 2020. Ngjarja e dhimbshme e 4 gushtit në Bejrut, që ka shokuar në përmasat e saj tragjike gjithë opinionin botëror, po përcillet me shumë shqetësim dhe solidaritet nga Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë. Humbjet e jetëve, plagosjet, por edhe dëmet e mëdha materiale në qytetin e kryqëzuar nga dhimbja, janë në vëmendjen tonë, […]

Read More