Menu

Day: April 15, 2020

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë mbi emërimin e Përfaqësuesit të ri Special të BE-së për Dialogun Kosovë-Serbi.

Tirane, 15 Prill 2020 Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë (KASH) përshëndet angazhimin në rritje të BE-së për stabilizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë dhe mirëpret emërimin e zotit Miroslav Lajčák, si Përfaqësuesi Special i BE-së për Dialogun Kosovë-Serbi dhe për Çështje të Tjera të Rajonit të Ballkanit Perendimor. KASH i uron sukses zotit Lajčák në […]

Read More