Menu

Day: January 14, 2020

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë mirëpret anëtarët e rinj.

Tiranë, 14 Janar 2020 Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë prej gati dy vitesh nga themelimi është kthyer në një pikë të rëndësishme referimi, për promovimin dhe mbështetjen e politikës tonë të jashtme kombëtare. Së fundmi, këtij grupi diplomatësh i janë bashkuar edhe personalitete të respektuara të diplomacisë dhe jetës publike dhe akademike të Republikës Kosovës, si […]

Read More