Menu

Day: November 4, 2019

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë i uron mirëseardhjen anëtareve të rinj.

Tiranë, 4 Nëntor 2019. Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë, prej pak më shumë se 1 vit nga themelimi, është bërë tashmë një forum i konsoliduar profesionistësh që ndjekin, analizojnë dhe këshillojnë mbi çështje që lidhen me politikën e jashtme dhe me interesat kombëtare shqiptare. Së fundmi, këtij forumi u janë bashkuar edhe diplomatë dhe personalitete të […]

Read More