Menu

Month: November 2019

Këshilli Ambasadorve Shqiptarë ngushëllon familjet viktimave nga tërmeti.

Tiranë, 27 Nëntor 2019 Momente solidariteti dhe reflektimi të thellë, pas tërmetit të mengjesit të djeshëm në Shqipëri. Këshilli Ambasadorve Shqiptarë, ngushëllon familjet që kanë humbur të afërmit e tyre si dhe shfrytëzon rastin të falenderojë, individët dhe të gjithë vendet partnere që n’a kanë ndihmuar në këto momente të vështira për vendin. ‪

Read More

Deklaratë e KASH-së në lidhje me Samitin e Novi Sadit dhe Ohrit.

Tiranë, 11 nëntor 2019 Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë ka ndjekur me vëmendje zhvillimet e dy Samiteve në Novi Sad të Serbisë, datë 10 tetor dhe në qytetin e Ohrit në MV, datë 10 nëntor, me pjesëmarrjen e presidentit të Serbisë, Kryeministrave të Shqipërisë e Maqedonisë së Veriut, si dhe të zyrtarëve të lartë të BiH […]

Read More

Drekë pune me Ambasadorin e Japonisë në Tiranë, SH.T. Makoto ITO

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë pati sot një drekë pune me Ambasadorin e Japonisë në Tiranë, SH.T. Makoto ITO, një diplomat me përvojë dhe i respektuar nga gjithë kolegët e trupës diplomatike të akredituar në Shqipëri. Ambasador ITO është, një mik i Shqiptarëve, si dhe Ambasadori i parë i Japonisë në Shqipëri prej rivendosjes së marrëdhënieve […]

Read More

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë i uron mirëseardhjen anëtareve të rinj.

Tiranë, 4 Nëntor 2019. Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë, prej pak më shumë se 1 vit nga themelimi, është bërë tashmë një forum i konsoliduar profesionistësh që ndjekin, analizojnë dhe këshillojnë mbi çështje që lidhen me politikën e jashtme dhe me interesat kombëtare shqiptare. Së fundmi, këtij forumi u janë bashkuar edhe diplomatë dhe personalitete të […]

Read More