Menu

Month: October 2018

Takim i Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë dhe Ambasadorit të Polonisë në Tiranë, Sh. T. Z. Karol Bachura

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë mirëpriti me shumë kënaqësi ftesën e Ambasadorit të Polonisë në Tiranë, Sh. T. Zotin Karol Bachura për një drekë pune. Një rast ky për t’u njohur me anëtarët e Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë si dhe me eksperiencat e tyre diplomatike. Ky takim i shërbeu një debati konstruktiv për perspektivën e Shqipërisë në një të […]

Read More