Menu

Day: July 12, 2018

Akademia Amerikane e Diplomacisë, jep mbështetjen e saj për Këshillin e Ambasadorëve Shqiptarë në takimin e zhvilluar në Washington

Vazhdojnë takimet e frytëshme të perfaqesise së Keshillit të Ambasadorëve Shqiptarë në Washington. Ambasadorët shqiptarë u pritën nga Presidenti i Akademisë Amerikane të Diplomacisë, ambasadori Ronald E. Neumann. Ambasadori Mustafaj dhe Ambasadori Neumann ranë dakord për fillimin e një bashkëpunimi afatgjatë. Në mënyrë të posacme Akademia Amerikane e Diplomacise do e mbeshtesë Keshillin e Ambasadorëve […]

Read More