Menu

Day: July 11, 2018

Takim bilateral në Washington me Këshillin e Ambasadorëve Amerikanë

Pritje e miqësore në Washington, e perfaqësise së Keshillit të Ambasadorëve Shqiptarë nga partnerët e tyre, Këshilli i Ambasadorëve Amerikanë. Presidenti i ketij Këshilli, Ambasadori Timothy A. Chorba dhe Presidenti i Keshillit te Ambasadoreve Shqiptarë, Ambasadori Besnik Mustafaj, biseduan për ndërtimin e një bashkëpunimi afatgjate midis dy organizatave, me qëllim zhvillimin e veprimtarive të përbashkëta […]

Read More