Menu

Month: July 2018

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë, shpreh ngushëllimet për ndarjen e parakohshme nga jeta të Z. Luan Hajdaraga

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë mësoi sot lajmin e hidhur dhe shpreh ngushëllimet më të sinqerta për familjen, miqtë dhe të afërmit e tij. Luan Hajdaraga do të mbahet mend nga miqtë e tij të shumtë diplomatë të Ministrisë së Punëve të Jashtme, ku ai shërbeu për 4 vite si Zv.Ministër dhe Ministër i Jashtëm në […]

Read More

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë, vizitë në Departamentin Amerikan të Shtetit në Washington

Takimin e fundit prezantues në Washington, përfaqësia e Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë e pati në Departamentin Amerikan të Shtetit me Znj. Susan K. Falatko,  Drejtoreshë e zyrës për Çështjet e Evropës Qendrore dhe Jugore. Zonja Falatko u njoh me qëllimin dhe objektivat e Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë, me rolin e tij specifik, si pjesë e […]

Read More

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë, takim zyrtar me Institutin e Politikave Botërore në Washington DC

Në vijim të takimeve prezantuese në SHBA të Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë, Ambasador Besnik Mustafaj dhe Ambasador Genci Mucaj zhvilluan një takim me Dr John Lenczowski President dhe themelues i Institutit të Politikave Botërore ( The Istitute of World Politics ) në Washington DC me të cilët biseduan për një bashkëpunim të ngushtë midis dy […]

Read More

Akademia Amerikane e Diplomacisë, jep mbështetjen e saj për Këshillin e Ambasadorëve Shqiptarë në takimin e zhvilluar në Washington

Vazhdojnë takimet e frytëshme të perfaqesise së Keshillit të Ambasadorëve Shqiptarë në Washington. Ambasadorët shqiptarë u pritën nga Presidenti i Akademisë Amerikane të Diplomacisë, ambasadori Ronald E. Neumann. Ambasadori Mustafaj dhe Ambasadori Neumann ranë dakord për fillimin e një bashkëpunimi afatgjatë. Në mënyrë të posacme Akademia Amerikane e Diplomacise do e mbeshtesë Keshillin e Ambasadorëve […]

Read More

Takim bilateral në Washington me Këshillin e Ambasadorëve Amerikanë

Pritje e miqësore në Washington, e perfaqësise së Keshillit të Ambasadorëve Shqiptarë nga partnerët e tyre, Këshilli i Ambasadorëve Amerikanë. Presidenti i ketij Këshilli, Ambasadori Timothy A. Chorba dhe Presidenti i Keshillit te Ambasadoreve Shqiptarë, Ambasadori Besnik Mustafaj, biseduan për ndërtimin e një bashkëpunimi afatgjate midis dy organizatave, me qëllim zhvillimin e veprimtarive të përbashkëta […]

Read More

Takim prezantues i Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë me Kryetarin e Partisë Demokratike të Shqipërisë

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë në vijimësinë e takimeve prezantuese lidhur me krijimin e tij, u prit në një takim zyrtarë nga Kryetari i Partisë Demokratike të Shqipërisë Z. Lulzim Basha. Presidenti i Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë, Z. Besnik Mustafaj pasi shprehu falënderimet për konsideratën zhvilloi dhe një prezantim formal të Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë, ku […]

Read More