Menu

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë, takim me Presidentin e Republikës së Shqipërisë

Takim prezantues i Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë me Presidentin e Republikës Presidenti i Republikës së Shqipërisë, SH.T.Z. Ilir Meta ftoi në një takim zyrtar në dt. 18 qershor, në ambjentet e Presidencës, Këshillin e Ambasadorëve Shqiptarë, për ti uruar suksese për nismën e ndërmarrë, lidhur me krijimin e Këshillit të Ambasadorëve, si dhe për të […]

Read More

Welcome to the Council of Albanian Ambassadors!

Message from CAA President, Mr. Besnik Mustafaj : The Council of Albanian Ambassadors is an independent and non-profit organization founded quite recently by a group of former Ambassadors following the similar models in democratic countries. In compliance with the Albanian law, this Council is an association open for membership to all those who are willing […]

Read More

Konsulent dhe oponent i ri diplomatik

Kështu synon të bëhet « Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë» që u promovua javën e kaluar në Tiranë. Siç u tha dhe gjatë prezantimit publik të rastit, ai do të ketë një katalog të pasur dhe të larmishëm me aktivitete, forume, debate, trajnime, ligjërata, vizita, bashkëpunime dhe projekte në fushën e diplomacisë zyrtare, ekonomike, publike, parlamentare dhe […]

Read More

Council of Albanian Ambassadors Created to Support National Interests

Council of Albanian Ambassadors Created to Support National Interests The Council of Albanian Ambassadors was created for the first time in Albania as an independent and non-profit organization founded recently by a group of former Ambassadors following the similar models in democratic countries.

Read More

Themelohet Këshilli i Ambasadorëve

Një grup prej 24 ish-ambasadorësh që kanë shërbyer në diplomacinë shqiptare pas viteve ‘90 themeluan një organizatë jofitimprurëse për qëllime këshillimi.

Read More