Menu

Month: July 2018

Council of Albanian Ambassadors, visits the US State Department

The last introductory meeting in Washington of the Council of Albanian Ambassadors was held at the US Department of State with Ms. Susan K. Falatko, the Director for Central and Southern Europe Affairs office. Ms. Falatko was acquainted with the purpose and objectives of the Council of Albanian Ambassadors, with its specific role as an […]

Read More

Introduction meeting of the Council of Albanian Ambassadors with the World Political Institute in Washington DC

Following the introductory meetings in the US of the Council of Albanian Ambassadors, Ambassador Besnik Mustafaj and Ambassador Genci Mucaj held a meeting with Dr. John Lenczowski President and founder of the Institute of World Politics in Washington DC with whom they talked for a close collaboration between the two organizations in order to deliver […]

Read More

Bilateral meeting in Washington, with the Council of American Ambassadors

Warm reception in Washington of the Council of Albanian Ambassadors by the Council of American Ambassadors. The President of Council of American Ambassador Timothy A. Chorba and the President of the Council of Albanian Ambassador Besnik Mustafaj, talked about building a long-term cooperation between the two organizations, in order to develop joint common activities both […]

Read More

Takim prezantues i Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë me Kryetarin e Partisë Demokratike të Shqipërisë

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë në vijimësinë e takimeve prezantuese lidhur me krijimin e tij, u prit në një takim zyrtarë nga Kryetari i Partisë Demokratike të Shqipërisë Z. Lulzim Basha. Presidenti i Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë, Z. Besnik Mustafaj pasi shprehu falënderimet për konsideratën zhvilloi dhe një prezantim formal të Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë, ku […]

Read More